Antalya Manavgat Yangın / Son dakika: Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Antalya Manavgat Yangın / Son dakika: Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Dikici, şu an için yangın bölgesinde boşaltılan ve hasar gören ev olmadığını sözlerine ekledi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

Antalya Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı
Antalya Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı from img3.aksam.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Dikici, şu an için yangın bölgesinde boşaltılan ve hasar gören ev olmadığını sözlerine ekledi. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi!

Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya Manavgat'ta büyük yangın kontrol altında! - F5Haber
Antalya Manavgat'ta büyük yangın kontrol altında! - F5Haber from i.f5haber.com
Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü.

.manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada başlayan orman yangını vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ...
Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ... from iasbh.tmgrup.com.tr
İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Antalya manavgat'ta orman yangını ! .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada başlayan orman yangını vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı.

Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi.

Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada başlayan orman yangını vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Dikici, şu an için yangın bölgesinde boşaltılan ve hasar gören ev olmadığını sözlerine ekledi. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code